cropped-logo_final202208-1.png

Professionele bouwbegeleider

Onderzoek op locatie
Begeleiding van A tot Z
Ruim aanbod opleidingen

Naast vakkundig technisch advies bied ik bij Constructum Reno in Berlare een professionele bouwbegeleider aan voor uw bouwproject. Zo garandeer ik dat uw project op de juiste manier wordt uitgevoerd. Als bouwbegeleider kan ik het gehele project aansturen of een deelproject. U kan mij ook inzetten op industriële projecten alsook nieuwbouwprojecten.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Het belang van een goede bouwbegeleider

Goede ondersteuning in de bouw zorgt voor de juiste uitvoering van het werk en voorkomt veel problemen tijdens de uitvoering en na oplevering. Dankzij mijn project management bespaart u uzelf ook heel wat werk. Als bouwbegeleider werk ik onafhankelijk en ben ik daardoor een betrouwbare schakel tussen aannemer en architect. Ik kan onder andere de volgende belangrijke taken voor u uitvoeren:

project management
project management
  • Toezicht op de kwaliteit en de uitvoering van het werk
  • Bewaking van de planning en kosten
  • Communicatie met de aannemer(s)
  • Ondersteuning bij de bouwaanvraag en andere vergunningen

Verder ben ik gespecialiseerd in betonherstelling, wat echt een vak apart is. Ik ben dan ook de juiste persoon voor specialistische projecten met betonherstelling, waterdichtingswerken en injectiewerken. Bij mijn onderneming bied ik eveneens een opleiding betonhersteller aan voor zij die de kneepjes van het vak willen leren.

Vind betrouwbaar en deskundig advies bij mij

Heeft u binnenkort een bouwbegeleider nodig? Of heeft u een direct probleem op uw bouwproject? Dan help ik u zeker verder, want personeel in de bouw is schaars tegenwoordig. Het is dan ook niet eenvoudig professionele mensen te vinden. Dit geldt ook voor de begeleiding van de bouw en deskundig bouwadvies. Bel mij daarom snel op het nummer +32 0477/45 49 94 om een begeleider in te schakelen.
 

Contacteer ons hier:

Fred De Bruynestraat 44
9290 Berlare

yves@constructum-reno.be

+32 0477/45 49 94

Of vul het contactformulier in:

Neem contact op

Constructum Reno
Fred De Bruynestraat 44
9290 Berlare

yves@constructum-reno.be

+32 (0) 477 45 49 94
BTW 0782.623.318

Constructum reno © 2022