cropped-logo_final202208-1.png

Werfleider in Berlare

Onderzoek op locatie
Begeleiding van A tot Z
Ruim aanbod opleidingen

Elke werf kan een werfleider van mijn bureau in Berlare gebruiken. Een technisch goed ontwerp is het begin van ieder bouwproject, maar daarmee is het project niet vanzelfsprekend een succes. De uitvoering van het project is minstens zo belangrijk. Daarom geeft Constructum Reno naast professioneel technisch advies ook assistentie voor de uitvoering. Mijn bouwadviesbureau in Berlare heeft al vele jaren ervaring en helpt u graag verder.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Een werfleider voor elk project

Als werfleider werk ik nauw samen met de bouwbegeleider. Onder leiding van de begeleider sturen we als team de uitvoering van het bouwproject aan. U kunt mijn project management team voor allerlei verschillende projecten inschakelen. Als u zelf een bouwleider voor het bouwproject heeft, kan ik als werfleider uit Berlare deze ondersteunen. U kan mij op allerlei verschillende projecten inzetten. U rekent steeds op een nauwkeurige service met mij als werfleider.

project management
project management

Coördinatie van het werk op de werf

De werfleider is verantwoordelijk voor de bouwplaats en zorgt voor een perfecte organisatie op de werf. Daaronder vallen de materialen en de medewerkers op de werf. Als ervaren leider stuur ik ook de technische uitvoering aan en inspecteer ik het werk uitvoerig. Daarnaast voorzie ik de bouwbegeleider van alle belangrijke informatie over planning en budget. Wilt u zelf leren hoe dit allemaal werkt? Volg dan zeker mijn opleiding werfleider.

Vraag me om advies

Iedere bouwplaats heeft een werfleider nodig. Wilt u weten wat ik voor uw project kan betekenen? Of heeft u nog meer bouwadvies nodig vooraleer u op de werf aan de slag gaat? Neem dan zeker vandaag nog contact met mij op. U stuurt hiervoor eenvoudig een e-mail naar yves@constructum-reno.be.
 

Contacteer ons hier:

Fred De Bruynestraat 44
9290 Berlare

yves@constructum-reno.be

+32 0477/45 49 94

Of vul het contactformulier in:

Neem contact op

Constructum Reno
Fred De Bruynestraat 44
9290 Berlare

yves@constructum-reno.be

+32 (0) 477 45 49 94
BTW 0782.623.318

Constructum reno © 2022