cropped-logo_final202208-1.png

Vakkundig technisch advies voor bouwprojecten

Onderzoek op locatie
Begeleiding van A tot Z
Ruim aanbod opleidingen

Bij Constructum Reno in Berlare geef ik technisch advies voor de burgerlijke bouwkunde, alsook voor industriële projecten en nieuwbouwprojecten. Mijn bedrijf biedt ook opleidingen voor de bouwsector aan. Als vakkundige adviseur heb ik jarenlange ervaring in de bouwsector en volg ik continu de nieuwste ontwikkelingen in bouwtechnieken op. Zo bent u verzekerd van het beste technisch advies van een technisch adviseur woningbouw en bouwkunde.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Technisch advies en betonherstel

Ik ben gespecialiseerd in betonherstel. Beton is de basis voor heel veel bouwprojecten. Problemen met dit bouwmateriaal kunnen een bouwproject ernstig schade toebrengen. Als specialist in betontechnologie en injectiewerken weet ik hoe hier correct mee om te gaan en ik geef daarom steeds deskundig bouwadvies wanneer u werkt met beton. Als technische adviseur bouwkunde en technisch adviseur woningbouw voorkom en herstel ik daarnaast ook problemen met dit materiaal. Zo beperk ik kosten en voorkom ik dat de planning vertragingen oploopt. Ik garandeer bovendien de veiligheid en duurzaamheid van bestaande bouwwerken.

project management
project management

Professionele aanpak van advies tot uitvoering

Voor vakkundig technisch advies is niet alleen kennis en ervaring nodig. Er is ook een professionele werkwijze nodig. Als bouwbegeleider heb ik een gespecialiseerde, bij het vraagstuk passende aanpak om elk project tot een goed einde te brengen:

  • Afhankelijk van uw probleem of project heeft u contact met een technisch adviseur woningbouw of een technische adviseur bouwkunde.
  • Een technische adviseur bouwkunde of technisch adviseur woningbouw voert altijd onderzoek uit op locatie of het nu gaat om een nieuw project of om probleemoplossing.
  • Het advies is de beste technische oplossing binnen het aangegeven budget en planning.
  • Als technische adviseur bouwkunde of technisch adviseur woningbouw inventariseer ik de benodigde materialen. Als u dit wenst bestel ik deze voor u.
  • Een werfleider volgt de uitvoering van het technisch advies nauwgezet op. Er vindt supervisie plaats op technische kwaliteit, kosten en planning.

 

Neem contact met mij op voor technisch advies op maat

Vertel me via het contactformulier over uw project. Zo krijg ik een eerste idee van het soort technisch advies dat u nodig heeft en zorg ik ervoor dat de juiste persoon contact met u opneemt. Dit kan de technische adviseur bouwkunde of de technische adviseur woningbouw zijn. Heeft u een algemene vraag? Of wilt u graag meer over het bedrijf weten? Dat kan eveneens door het contactformulier in te vullen.

Contacteer ons hier:

Fred De Bruynestraat 44
9290 Berlare

yves@constructum-reno.be

+32 0477/45 49 94

Of vul het contactformulier in:

Neem contact op

Constructum Reno
Fred De Bruynestraat 44
9290 Berlare

yves@constructum-reno.be

+32 (0) 477 45 49 94
BTW 0782.623.318

Constructum reno © 2022